Tjenis!

Nu kör vi igen! Efter folkliga önskemål försöker vi nu med lite längre varsel i förväg! icon wink Förkväll med CR, Stockholm 20:e feb Så boka in nästa fredag, den 20:e. Då hänger vi från klockan 20.00 på ett ställe som heter Hotellet, på Linnégatan 18 i Stockholm, ett stenkast från Stureplan. Om vakterna ger er problem om åldersgränser säg att ni är här med CR så ska det inte vara några problem!

Reglerna är som vanligt men för säkerhets skull tar vi dem igen: Det är helt gratis! Man får komma dit, ta en öl (som du får köpa själv i baren), träffa CR-instruktörerna, träffa andra killar och tjejer som hänger kring CR, och allmänt ha det trevligt! Efteråt är det många som brukar gå ut tillsammans. Trevligt och avslappnat barhäng helt enkelt!

Senast kom över 100 pers! Få se om vi kan slå det! Så ta med en kompis!

Anmäl er på Facebook så vi vet att ni kommer!
http://www.facebook.com/pages/Charismatic-Revolution/10293478796?ref=ts#/event.php?eid=62508500361

Vi ses!
Sergej

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);