Tjenis!
img 3120 498x499 Det är kul!
Jag tänkte skriva ett kort inlägg om vikten av att ha kul när ni interagerar med kvinnor. De flesta män är så upptagna av att försöka göra rätt (vare sig de fått informationen om rätt eller fel från hollywood filmer eller ”raggningsbiblar”) när de pratar med kvinnor att de glömmer bort att ha kul. Vad de förlorar i detta är dels att kvinnorna de pratar med inte riktigt känner en bra ”vibb” i konversationen och dels att de inte tycker att det är särskilt roligt heller. I den mån att killar lärt sig få kvinnor att skratta (vilket är viktigt, sure) genom att fejka ett leende och dra det där skämtet som ”alltid går hem” så kan det hända att dessa killar får resultat i form av nummer eller sexuella sällskap. Gratulerar. Men dessa män finner sig ofta i en situation där de upptäcker att de ”hatar processen”.

Du har säkert bevittnat det, en polare blir singel, går ut ett par gånger och till slut så säger han ”Nä, jag är bara så jävla trött på att behöva ragga… Det är så jävla tråkigt! Jag ska istället bara bli full och hänga vid hörnet och chodelidouda”. Eller något i den stilen. Har ”din polare” riktigt otur kanske han till och med spottar ur sig ”Och tjejer är så jääävla tråkiga också! Det är typ som om dem är hjärndöda!”.

Vad har då ”experten” att säga om saken? Well, först och främst, har inte du kul så har inte hon kul. Kan du lyckas få henne att ha kul genom att gå igenom någon fungerande ”ritual” så är det som din söndagskyrka – du går dit men du hatar det.

Så många människor tror inte att det räcker att bara ha roligt och kunna visa någon slags social mognad (vilket är en kombination extremt många inte klarar av) så de intresserar sig istället på ”det som fungerar” eller på att ”inte göra något fel” att de tappar hela biten.

99179224pp6 Det är kul!

Förra veckan var jag ute och en kvinna insisterade så otroligt mycket att jag skulle köpa henne en drink. Så jag gick fram till en chodelidoude och introducerade honom till henne och mig som hennes bror. Jag sade åt killen att hon tyckte att han var söt och att han borde köpa henne en drink. Sen gick jag och skrattade arslet av mig, för att jag tyckte det var så roligt att jag hade satt henne i den situationen där hon nu kände sig så extremt obekväm. Hon kom tillbaka och var arg på mig, men kunde inte låta bli att se det roliga i situationen och skratta även hon. Till slut kom även killen fram till mig och var sur för att jag hade förolämpat honom och jag bad om ursäkt och förklarade att förolämpningen var mot henne. Även han skrattade. Det slutade med att jag och kvinnan åkte hem till mig.

Exemplet ovan är taget just för att ”rätt sak” i situationen kunde vart tusen olika saker, vad jag istället gjorde var att fråga mig själv ”vad skulle jag tycka är extremt roligt att göra i den här situationen?” och gjorde det.

Och vill du veta en sak? När det kommer till att gå ut och träffa nya kvinnor, gå på dejter med kvinnor etc. så tycker jag verkligen att det är extremt roligt. Jag skulle kunna göra det varje levande sekund om jag inte kände till andra saker som jag också finner intressant (vilket jag är glad och tacksam över att jag gör).

Detta är extremt viktigt om du håller på och utvecklar din färdighet med att attrahera kvinnor. Du kommer att hamna i svackor, få motgångar och allmänt må dåligt ibland. Det enda som kommer att driva dig framåt är din vilja att nå målet OCH det faktum att du bara älskar det! Så se till att göra det, lär dig älska det!

- Alex

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);