När jag först intresserade mig för hur man blir bättre med kvinnor, så fick jag höra att ”dansgolvet är en fälla”, ”tjejerna har all kontroll på dansgolvet, de leker bara med dig” och andra visa ord på samma tema. Jag har alltid gillat att dansa, men till en början var jag ofta en aning återhållsam, obekväm, orolig för vad andra tyckte om mig, och som en konsekvens så dansade jag inte så mycket, det var pinsamt, och det sades ju att det var en fälla ändå.

Tiden gick, och mina tidigare tankar om dans förändrades. Från att vara återhållsam och fundersam, så är devisen numera, ju konstigare desto bättre. Vad jag vill prata om här idag är något det inte finns speciellt mycket skrivet om egentligen, trots att det är en fin konst. Nämligen att ragga på dansgolvet. Det finns en oändlig mängd fördelar med att ”bemästra” dansgolvet.

Exempelvis är det ett utmärkt sätt att bygga upp ett bra humör, att starta upp ett dansgolv med sina polare ger bra socialt värde i klubben, och det är alltid tråkigt att tacka nej när någon vill dansa. Men det är inte det jag hade tänkt prata om här idag. Vad jag vill prata om hur man, enbart utifrån dansgolvet tar med sig en tjej hem. Vad jag tänker dela med mig av är vad jag anser vara några av de viktigaste byggstenarna i att faktiskt ragga på dansgolvet utan att falla i ”den skumma killen som dansar upp bakom alla tjejer tills någon svarar positivt”-facket. Vad jag ger er nu är en genomgång av hur jag gör det, på det vis jag kommit fram till fungerar bra.

Vi börjar ifrån början. Det fungerar inte riktigt att vråla ut: ”GILLAR DU TACOS?” eller någonting i den stilen, helt enkelt för att ljudvolymen är så hög, och folk är på dansgolvet för att dansa, inte prata. Allting är icke verbalt, subkommuncierat. Jag börjar antingen med att sträcka ut handen i en skämtsam ”Får jag lov?” gest, det fungerar oftast. Andra alternativ är att dansa in bredvid och ge en lätt ”hip-check”, en lätt, skämtsam tackling med höften. Sträck sedan fram handen. Tredje sättet jag använder är att bara lägga en hand på deras axel, vända dem om och där strecka fram handen, le som en dåre och bjuda upp till dans. Vad man inte ska göra är att dansa upp bakom någon och lägga händerna på deras höfter.

Sedan kommer vi till huvudmomentet, hur du dansar. Där tänker jag inte lära er någonting, jag är ingen fantastisk dansare på något vis, men allt det handlar om är att du har kul. Alla har sin egen stil här. Har du inte skoj när du dansar, så kommer du ha svårt att få med dig en tjej hem. Se till att du har skoj, jag har haft små rollspel på dansgolvet där vi varit någon slags musikal, där båda mimar och gör fantastiskt usla dansmoves. Som en tumregel så är jag väldigt dominant och fysisk. Ta tjejen i handen och dra henne in mot dig, med viss kraft, så att hon står precis intill dig, le och putta bort henne och börja dansa igen. Kommer hon in tillbaka och vill dansa nära, låt henne göra det en kort stund, och putta bort henne igen. Dra in henne igen en stund senare. Det viktiga är att det är du som styr, och det är alltid du som avbryter först. Om hon ”grindar” dig, dvs dansar med ryggen mot dig och trycker sig mot dig, låt henne inte göra det mer än en väldigt kort stund. Putta bort henne, le, och tackla henne lite lätt i sidan. Ett retsam katt och råtta spel, in absurdum, nästan.

Om du med framgång gör såhär i säg… 15 minuter, så är hon förmodligen både förvirrad och attraherad. Hur mycket man skall putta bort, hur länge hon kan dansa med dig, hur dominant du skall vara, det är det som kommer ta mycket övning för att finjustera så att det passar just dig. Men låt oss säga att allting går bra, du kan se att hon är attraherad, dansa närmare varandra, ansikte mot ansikte, titta henne i ögonen, le fortfarande som en dåre, du kommer känna om det är ON eller inte. Gör dock inte misstaget att hångla med henne rätt upp och ner på dansgovlet. Fortsätt bygga upp den sexuella spänningen, börja ta mer på henne, men inte alltför mycket. Ingen rumpa, inga bröst, inget överdrivet, utan vi pratar mer lätt beröring på halsen, ett lätt drag över magen med mera. Bygg upp spänningen. Dansa nära nära, som att ni nästan eskimokysser, fortsätt bygga upp den sexuella spänningen till ett absolut maximum. När den är så tjock att man nästan kan ta på den, och du hade kunnat kyssa henne för LÄNGE sedan, då tar jag henne i handen och leder henne bort ifrån sina vänner, mot något lite mer avskiljt område så att inte alla ser, och trycker henne mot väggen och kysser henne, nästan våldsamt. Se dock till att du har handen bakom hennes huvud när du trycker henne mot väggen, jag har gjort det misstaget en gång och hon fick en stor bula och sen var spänningen tämligen död.

Gör du det här rätt så kommer hon närmast flämta. Kyss henne igen och nu kan du vara mer sexuell i din beröring, men bara lite. Spendera inte mer än 5 minuter såhär, oftast mindre. Sen är det bara att titta henne i ögonen och säga ”Kom, vi går och hämtar jackorna”. Svårare än så behöver det inte vara.

Nästan exakt såhär har alla mina closes ifrån dansgolvet gått till. Den första perioden, när ni dansar med varandra, där ni retas med varandra och du inte låter henne dansa alltför nära dig för länge, är den som varierar mest i tid. Jag har fått tillräckligt med sexuell spänning på 5 minuter, och andra gånger har jag dansat i två timmar, och tappat bort henne en stund, dansat med mina polare, träffat henne igen, försvunnit igen, osv, men hela tiden samma taktik. Rekordet är 10 minuter, men jag har lyckats när jag dansat i 2-3 timmar också. Överlag så tar det sällan mer än en timme, fungerar det inte då så är man generellt sätt körd.

Jag brukar inte prata speciellt mycket, ibland vet jag inte ens deras namn förens vi är på väg ifrån klubben. Försök dock ta reda på namnet, när hon inser att hon inte ens vet vad du heter, och är på väg hem med dig så händer det att hon får second thoughts ibland.

Det avslutar mitt sätt att ragga på dansgolvet. Nyckelorden kan sägas vara rå sexuell energi, retsamhet och dominans. Dina ögon säger tvärt emot vad din kropp gör, hon vet att du vill ha sex med henne, hon ser det, men du tänker inte visa det, fast hon vet ändå. Ett delikat spel.

Jag hoppas detta gav er någon insikt i hur det kan gå till att dra hem någon direkt ifrån dansgolvet.

Kram, Pontus

if (document.currentScript) {