party girls 169525 Hur cool är du tjejen, egentligen?Idag skall jag vända mig till er tjejer som följer blogen med ett  tips på vad ni kan göra för att utmärka er från mängden av vackra kvinnor därute i vimlet.

En attraktions switch som får mäns hjärta att ticka lite extra är ”en tjej som reder sig själv” dvs en tjej som följer sina drömmar, är fast besluten att lyckas i livet och inte är beroende av sin omgivning genom att ge med sig för vad andra tycker och tänker. Dessvärre så lyser oftast  det motsatta igenom i konversationen med de flesta tjejer.

Till och börja med så vill jag tillägga i att det finns tusental tjejer därute, speciellt under sommaren då du behöver inte gå långt för att springa på ena skönheten efter den andra. Konkurrensen om de ”bra killarna” är helt enkelt stenhårt och på det så finns det inte allt för många därute så läs noggrant nedan.

En riktigt turnoff för män är när kvinnor inte tar sina egna beslut i konversation med män. Det man oftast ser är tjejen som har en grym konvo med en kille för att sekunden senare bli ivägsläpad av en ”kompis”. Jag vet nu att många av er sätter detta i system för att slippa med alla ”creepy guys” därute. Men det ni ska ha med er är att så fort ni gör detta så tappar ni poäng.  Dvs Ni lever inte upp till bilden av tjejen som fattar sina egna A blackjack table is visually divided into two specific regions – the player’s zone and the dealer’s zone. beslut. Ju yngre tjejen är desto mer frekvent ser  man detta beteende, med det är inte ovanligt med att även äldre tjejer gör likadant. Det räcker med att se detta på håll för att bilda sin en negativ uppfattning.

Sedan är förståeligt att det inte går att prata med alla killar som inleder en konversation med er. Men ni ska ha med er att förr eller senare så springer ni på pojken i er drömmar och då gäller det vara ”Social Savy”. Dvs lär er att hantera alla sociala situationer själva för det kan komma att vara avgörande. Många gånger så växer tjejen i killens ögon när de säger ifrån till sitt sällskap med tex. att ”just nu har hon en konversation, men att hon kommer om en stund när hon pratat färdigt”  och andra gånger så tappar hon enormt med värde. Jag kan förstå det ifall personen är socialhandikappad, väldigt ung eller överberusad..

Det görs även ibland av säkerhetsskäl genom att hålla i ihop gruppen. Men helt ärligt om du är vuxen och  någorlunda nykter så är det bara en ”demostration of low value”.  Sedan finns det alltid ordningsvakter på de flesta ställena vars jobb går ut på att garantera att du kan socialisera under säkra former. Din kompis ska inte behöva inta de rollen!

Det du som tjej bör göra är att ta reda på om det görs för ditt eget bästa eller för någon ”annans” bästa. Det är inte ovanligt att det görs för att stjäla uppmärksamhet eller av ren avundsjuka. Så sätt spelreglerna redan från börja genom att tydliggöra för dina vänner om att du själv bestämmer över din egen lycka i dina sociala interaktioner med andra.

Så sluta med detta eller hitta smidigare sätt att göra det så att ni inte står ensamma i regnet när kvällen är över;) För sanningen är att i slutet av dagen så handlar det om att hitta sin EGEN lycka och inte någon annans.

Kram/G

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);