Fick det här av en kollega och tyckte att det var ett rätt roligt exempel på hur man INTE ska göra för att uppfattas som en avslappnad och skön kille. Sen tycker jag egentligen inte att man ska göra narr av människor för jag är säker på att hans intentioner någonstans var bra, men det är ändå ett talande exempel… icon smile Hur man inte ringer upp en tjej... :)

Bakgrundsstoryn är följande: En tjej är ute och träffar några vänner över en drink någonstans i Toronto. Den här killen tar kontakt med henne och låter henne inte vara ifred även fast hon avvisar honom, till slut så ger hon honom ett visitkort för att han ska gå därifrån. Ljudfilen är de två efterföljande meddelanden som han lämnade på hennes telefon några dagar senare.

Tjejen ifråga kände att hela grejen var så dum att hon vände sig till ett radioprogram i Toronto och bad dem spela upp det hela i radio, istället för att ringa upp honom. icon smile Hur man inte ringer upp en tjej... :)

Lyssna, le och lär! icon wink Hur man inte ringer upp en tjej... :)

Dimitri-TheStud

Kram,
Victor

PS. Om Dimitri läser det här så får du gärna kontakta oss för en gratis personlig coaching. icon wink Hur man inte ringer upp en tjej... :) DS.

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);