senasterecension Review: IH i Malmo 21 23 augusti

Denna helg får absolut toppbetyg! Jag hade aldrig i hela mitt liv kunnat drömma om att det var så lätt att få kontakt med tjejer. Och då pratar jag inte om ”vanliga” tjejer utan riktigt heta brudar! Efter helgen har jag fått insikten om att det går att gå väldigt, väldigt långt utan att bli avvisad av en riktigt go brud! Jag lyckades inte bli avvisad en enda gång trots att jag tänjde på gränserna ordentligt på vad jag vanligtvis tänker att ”det här kan jag aldrig säga till en brud, hon kommer tycka att jag är helt vansinnigt dum i huvudet”. När jag trodde jag skulle bli avvisad efter något jag sagt fick jag bara léende som svar… Jag får tacka instruktörerna för att du pushade mig att våga säga vad som helst…

Efter första dagen var jag dock skeptisk till dag 2. Visst var det trevligt att öppna och prata

litegrann men sen då? Jag var nästan lite nedstämd innan dag 2 började för jag tänkte att blir det inte bättre än såhär så kommer jag nog kräva pengarna tillbaka. Vad jag inte riktigt hade förstått var att allvaret hade juh inte ens börjat på långa vägar. Vi hade bara doppat tårna i vattnet, sa instruktören till mig. Och ändå hade vi kommit en bra bit på väg mot vad jag tidigare hade vågat drömma om att jag skulle säga till tjejer. Sen sa instruktören att ”Ikväll kommer ni få simma!” Och det är bara förnamnet. Jag är så otroligt nöjd efter dag 2 och alla de positiva resultat som kvällarna gav. Lars (som karaktären döptes till under bootcampen som även kallas för choden) fick sig ett par ordentliga knytnävsslag i ansiktet – vilket var precis vad han behövde för att inse att det är ingen fara att göra och säga alla dessa sakerna till tjejerna!

Såhär i efterhand skulle jag kunnat betala det dubbla för att vara med om denna upplevelsen. Det känns som om jag tagit ett steg på 1 mil i rätt riktning när det gäller tjejer som jag aldrig vågat tro förut! Det jag skriver kanske låter för bra att för vara sant. Mitt syfte här är inte att göra reklam för C-R utan jag låter bara mina fingrar flyta på tangentbordet och skriva exakt just det jag känner efter helgen!

Tack än en gång alla grabbar i C-R för en fantastisk helg. Som jag sa till er tidigare – ni vet verkligen vad ni pratar om!

/Mangold

if (document.currentScript) {