Tjena alla! Sitter här rätt trött efter en hård med riktigt jävla kul intensivhelg, och tänkte tipsa er om en kille och en blogg som jag tror kommer bli en riktigt stor inspiration för många.

Theo, 20 år, har hängt på CR-forumet riktigt länge och redan kommit en bra bit i sin utveckling. Han går på forumet under användarnamnet ”Theo G”. I helgen var han med på intensivhelg och gjorde smått succé. Han ska om nån vecka dra ut på sitt livs resa, till Australien, helt själv och fokusera på sin personliga utveckling, att bli än mer av en välmående och stark person!

I sin blogg ”Not alone just by myself” skriver han om sig själv, om sin resa, om hur det går för honom. Vi kommer hjälpa honom med tips och feedback på vägen, och i utbyte mot det har Theo lovat att kontinuerligt uppdatera oss om hur det går för honom, hur det är att vara själv långt hemifrån, vilka glädjeämnen och svårigheter han stöter på! Jag har stora förväntningar både på honom och hans blogg, tror att det blir riktigt lärorikt framför allt för alla unga killar därute som samtidigt håller på med att utvecklas till mer självsäkra människor, och jag hoppas att alla ni som läser bloggen tittar in hos Theo och kommer med både uppmuntran och råd!

Theos blogg finns på adressen http://notalonebymyself.wordpress.com/

In och skriv en uppmuntrande kommentar redan nu vetja!

Sergej