Vad ska jag fokusera på? Hur vet jag att jag blir bättre?

Denna veckas artikel handlar ännu en gång om utveckling. Jag räknar med att det blir den sista innan jag börjar med mer tekniska, konkreta bitar som du kan använda dig utav när du går ut. Idag ska jag prata om hur du kan hålla koll på att du fokuserar på rätt saker när du ska utvecklas inom detta.

Det hela är väldigt simpelt, för att veta att du är på rätt väg ska du följa tre steg:

1) Öppna och prata med (”ragga på”) många tjejer och gör ditt bästa!

2) Lyckas regelbundet med en del tjejer

3) Sikta på de tjejer DU verkligen vill ha / Jobba hårt på alla ”fel” man gör.

Denna lista är genialisk just för att den tvingar dig att fokusera på rätt saker i rätt tillfälle. Det dikterar att du inte ska ägna tankar som ”hur kysser jag en tjej” eller ”hur får jag hem en tjej” innan du utvecklat de rätta vanorna att regelbundet öppna, prata med och ragga på väldigt många tjejer. En bra siffra är att du börjar prata med minst 24 grupper av okända tjejer. (vilket om du går ut två kvällar i veckan är 12 tjejer per kväll, vilket är 3 grupper per timma om du är ute i 4 timmar).

Dessa siffror är självklart inte skrivna i sten, men är en bra generell tumregel. Ju mer tid och energi du lägger ner på detta, desto snabbare kommer resultaten. Men akta dig, harmoni är viktigt och du behöver ditt vanliga liv också!

Det andra steget i listan är viktig just för att, let’s face it, vissa tjejer kommer att gilla dig mer än andra när du går fram till dem. Vissa tjejer är positivt inställda, vissa träffar du i tysta rökrutan istället för högljudda baren etc.

Att du konsekvent arbetar åt att lyckas ta dessa interaktioner dit du vill, istället för att hata dig själv för att du aldrig lyckas med de riktigt heta tjejerna som står i baren och redan har tre killar över sig är en smart plan då att få en ”vanlig” tjej går till på samma sätt som alla andra tjejer. Det är samma mekanik och det är denna mekanik som du ska lära dig utantill, lära dig ta vara på. Hur du kysser en tjej går till på samma sätt oavsett vem det är, känslan i magen som säger ”nu är det dags” känns likadant oavsett vilket.

Så lär dig dessa på ett enkelt sätt, istället för att gå den svåra, sega vägen. Skapa momentum. Man kan förklara detta steg som så att du ser vad för fel du gör i stora skalor. Dvs de stora mönstren som finns i ditt ”game” som hjälper och stjälper dig.

Med det sagt vill jag absolut inte påstå att du aldrig ska försöka dig på ”svårare” situationer. Tvärtom. Gör det regelbundet, fast förvänta dig inte att det ska gå lika bra och grubbla inte över det. Gör det bara för att ja, man vet aldrig hur det kommer att gå förrän man försöker och framförallt för att du inte ska utveckla en vana att undvika de svåra situationerna.

Så, när du lyckas rätt så regelbundet, när du känner att du börjat få flyt och momentum och du känner till ”mekaniken” så är det ÄNTLIGEN dags att börja se vad du gör för fel i en detaljerad skala. Dvs. Micromanaging. Det är först i detta steg som du kan börja arbeta på ditt game på ett nästan neurotiskt sätt.

Så, om du känner att du inte utvecklas och du inte vet varför så kan se på dessa steg och fråga om du gör rätt. Det är verkligen viktigt att du följer dem kronologiskt. För om du arbetar neurotiskt på ditt game för tidigt så löper du risk att du inte ser de stora misstagen du gör (plus att eftersom du inte får särskilt mycket resultat så löper du ännu större risk att bli bitter) och därför får du inte till förändringar som hjälper dig.

Samtidigt är det omöjligt att se vilka stora misstag man gör om man inte har många situationer att jämföra med. Du kan omöjligt veta varför du inte fick till kyssen på en dejt som till synes verkade gå bra, ifall du inte kan jämföra med 10 andra dejter som till synes gick bra fast var kysslösa. Då kan du börja se saker som ”försökte jag ens?” ”Var jag för tidig?” ”Hade jag kino?” etc.

Ännu värre: Om du inte har 10 andra situationer där samma sak har gått fel så vet du inte ifall det är på grund av dig. Alltså, om du inte fick till kyssen kan ju vara på grund av att just tjejen är ovanligt blyg eller återhållsam! Du vet inte vad du gör fel (eller ens om DU gör felet) förrän du ser att det finns ett mönster där samma fel dyker upp bland olika tjejer.

Det var allt för den här veckan! Och med det lämnar jag stadiet av att skriva om utveckling för att till nästa vecka hoppa in på konkreta bitar. Mina kommande artiklar kommer att handla om ”night game” och de första artiklarna ska fokusera på öppnande och olika slags sätt att få till detta på.

Mvh

- Alexander