Ett av de mest attraktiva egenskaper som tjejer ser hos killar är Humor! Face it det är ingen som vill vara med en tråkboll. So far no ”rocketscience” eller hur?

Problemet är att vi killar allt för ofta förknippar attraktiv humor med roliga killen humor. Dvs lära sig dra skämt i stil med stand-up.

Så vad är skillnaden?

Skillnaden är att den roliga killen inte får till det! Alla vill ha med sig honom på festen och vara hans vän men samtidigt ryser tjejerna vid tanken på ”att ligga med honom”. Lite som ”my best gay-friend”.

Den roliga killen skapar helt enkelt inte attraktion!

Vill du vara attraktivt rolig och uppfattas som sexuell så måste du se på humor på ett helt annat sätt. Du måste tänka i termer av att simma motströms. Du ska kommunicera det som inte förväntas, ju galnare desto bättre.

Börja med att tänka i banorna: Kommunicera annorlunda!

Detta kan till en början vara en skrämmande tanke då vi är biologisk programmerade att följa andras beteenden. Men vågar du bryta mönstret så kommer du snart att märka skillnader  icon wink Vår kollega The Eagle  Johan Glans

Bli hennes utmaning

Runt kvinnor så måste du hitta den fina balansen i att vara en utmaning för henne och samtidigt inte vara för arrogant!

Lösningen är att varje gång du pratar med en kvinna så måste du vara humoristisk men på ett RETSAMT sätt. Med andra ord,  säga roliga saker samtidigt som du behandlar henne som din bortskämda lillasyster.

Det är här de  flesta män blir osäkra på hur humor skall användas runt kvinnor. Att vara humoristiskt retsam är direkt kopplat till att bli uppfattad som rolig och sexuellt attraktiv.

Skoja på hennes bekostnad

Det är enormt viktigt att vara retsam och samtidigt inte verka rädd att skoja på hennes bekostnad för att öka dina chanser att få henne intresserad. Att skoja på hennes bekostnad kan till en början verka kontraproduktivt men tänk efter. Vad är det du kommunicerar?

1 Du demonstrerar högre status av din personlighet. Detta genom att inte agera som den snälla killen, han som ständigt är orolig över vad alla tycker och tänker och vill vara alla till lags.
2 Du visar att du har en humoristisk personlighet och en lekfull attityd.
3 Du vänder på traditionella könsroller genom att få henne att jaga dig.

Några exempel är att ge henne roliga namn eller använda din kropp på humoristiska sätt. Du kan också vara en aning sarkastisk med de svaren du ger när hon ställer en vanlig fråga. Tänk på att många av de frågor som kvinnor ställer är till för att utvärdera din sociala status. Om du ger henne ett svar som hon inte gillar så kommer du att tappa social status. Men istället för att svara på alla hennes frågor som en mes, så vill du svara något retfullt.

De bästa sättet att göra detta är att överdriva dina svar eller hitta på något men på ett tydligt sätt som får henne att förstå att du bara skojar.

Här följer några exempel;

Snygg skjorta! – Säg som det är du vill bara slita av mig den.

Gud vad jobbig du är – Du vill bara ligga med mig!

Jag tycker om hästar- Jag älskar häst.. med lite potatis och grönsaker mmm.

Jag jobbar som journalist- Gud vi skulle bara ha långa diskussioner och jag skulle vinna varje gång.

Vill du hitta fler sådana  ”comeback- oneliners” så finns det massvis att hitta på forumet. Men det viktigast är inte att lära sig dem innantill, utan att verkligen förstå dynamiken i  konversationen.

Du måste dra dem utan att röra en min och med den rätta balansen av lekfull kaxighet. Tänk på att jag menar lekfullt kaxig och inte arrogant kaxig. Det handlar inte om att få henne att må dåligt, eller att trycka ner henne på något sätt. Det handlar om att få henne att uppleva känslor förknippade med sexuell spänning. Ditt mål är att få henne att se på dig som en möjlig sexuell partner. Är du retsam och rolig kommer kvinnor att bli attraherade av dig därför att du demonstrerar några av de viktigaste beteenden en kvinna letar efter hos en man, vilka är: Att du är självsäker, har humor, är socialt cool och även kan förmedla en personlighet som kommer förstärka den sexuella spänningen mellan er. Hon kommer därmed vara osäker på om du är attraherad av henne eller inte och detta kommer leda till att du blir hennes utmaning.

Btw, Här följer några riktigt heta tips från vår kollega ”The Eagle”. Min personliga favorit är: Man måste vara i samma lokal som tjejen man pratar med. (Den har jag lärt honom) icon wink Vår kollega The Eagle  Johan Glans

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);