stockholm 04s04 tunnelbana 4 438 Att ta vara på situationerna.

Jag var ute med några kamrater och hade drucket betydligt för mycket alkohol för att det ska vara värt ens att gå ut när man tänker i raggningsyfte. Hade dock trevligt och roligt. Alkohol, även kallat socialt glidmedel kan göra att man får en jätterolig kväll.
Resutlatmässigt var det dock sämre. Jag svamlade nog mycket och minns inte riktigt vad för okalibrerade saker jag sa och hur jag gjorde dom. Kvällen slutade med inte ens ett telefonnummer i mobilen. Glad i vågen struntade jag i det och satte mig på tunnelbanan hem. Jag bor en bit från centrala Stockholm så det tar några minuter att åka hem med tunnelbanan, dvs, det är rätt så tråkigt att åka tunnelbana hela vägen i tystnad. Jag drog iväg nått sms till olika flickor jag träffat tidigare för att kramas extra länge med någon för kvällen. Med mediokra resultat.

Skitsamma!

Jag sätter mig och pratar med någon på tunnelbanan istället.
Gick längst bak i vagnen och satte mig brevid 3 tjejer och två killar. Började prata friskt med dom och dom uppskattade mitt samtal. Riktade in mig speciallt på en flicka i gruppen som jag fick en rätt bra vibe av. Tog hennes nummer och dom skulle av två stationer före mig.

Ack, tänkte jag i min fylla, jag kanske borde försökt ta hem henne ivf.

När jag klev av tunnelbanan såg jag ett missat samtal på mobilen och ringde upp för att se vem det var.
Det var såklart hon. Min mobil är lite knepig så jag hade tagit hennes och ringt mig själv istället.
Pratade någon minut och la på.

Vafan la jag på för tänkte jag för mig själv direkt efter jag lagt på.

Snabbt som attan drog jag iväg ett sms där jag i princip sa åt henne att komma hem till mig nu.
2-3 sms senare så satt hon i en taxi på väg hem till mig.

Sensmoralen i detta?
Se till att ta för dig, för du vet inte var chanserna blir kastade på dig. Ett problem många har i detta är att dom inte ser när tjejer nästan skriver ”knulla mig” i pannan och dom helt skiter i dom efter det.

Puss
//Petter

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);