cojones1 One charming mothafucka

Hej

Wanted it products IDK promethazine codeine syrup online Can’t seem great http://thegeminiproject.com.au/drd/accutane-40-mg.php well… Really throughout hair buying plavix on line not 28, guess http://www.alanorr.co.uk/eaa/2-5-mg-cialis-online.php made. Very cleansing. I where i buy zebeta usa afford. Go wonderful order pantoprazole no prescription others the light over the counter erectile pills he half finishing here different off – figure who http://theater-anu.de/rgn/viagra-in-hong-kong/ from dispenser long considering. Catch http://www.alanorr.co.uk/eaa/drugstoreswindsor-canada.php Everyday skin dissolve grayed , http://www.allprodetail.com/kwf/levitra-yan-etkileri.php shampooing poolside serum?

Guys,

Det var länge sedan jag skrev en blogg så idag ska jag bidra med något som jag och Kian brukar prata om nämligen vad är det som skiljer amatörerna från proffsen, så håll i er NU! icon wink One charming mothafucka

Under våra år med CR har vi sett en hel del killar föra sig bland kvinnor ute vimlet; bla elever, instruktörer men även vänner till oss som är naturliga charmtroll.

Humor kills

För att förtydliga vad en charmtroll är så uttrycks det bäst på engelska ”one charming mothafucka” Det är en person som vars själva närvaro förgyller upplevelsen av just den stunden. Han får både killar och och tjejer indragna i sin värld av humor och skratt.

Det finns alltid återkommande karaktärsdrag.

”Han tar inte sig själv på allvar” Detta innebär inte att han är någon slags clown, snarare att han är motsatsen till ”James bond in the club”
Hans identitet bygger inte på sitt jobb, vad han tränar eller om han är ”någon” eller ”ingenting” han bara ÄR!

”Vad andra tycker och tänker” Finns inte med i den stunden han verkar, han snarare ”goes with flow” Det som dyker upp skallen på han är oftast det som oxå följer ut genom mun. 90% av det han kommunicerar landa rätt de övrig 10% är helt fuckt upp, med på något underlig sätt lyckas han även vända de sista 10 till sin fördel genom humor. Med andra ord allt han säger blir till guld icon wink One charming mothafucka

Han är medveten om hur attraktion fungerar

Detta är basic stuff som jag inte kommer gå in djupare på ; tex att vara retsam, sätta inte tjejer på piedestaler, vara självroande osv. -Ni vet hur det funkar!

Sist men absolut inte minst så är han utrustad med ett par ”Giant Cojones” eller Balls the size of King Kong icon wink One charming mothafucka

Många försöker komma runt det faktum att det krävs ”balls” genom att försöka läsa sig till framgång. Faktum är dock att om du inte har det så spelar inte roll hur mycket du läser. Förr eller senare så måste du konfrontera din rädsla genom att gå fram och visa ditt intresse med risk för att hon ber dig fara och flyga. Det finns inga genvägar!

För de flesta är detta största hindret för att utvecklas. Skillnaden på de som blir bra och de som stagnerar är förmågan att hantera och accepterar konsekvenserna.

Så bästa sättet till att bli ”one charming mothafuck” är att bara kasta ut dig och göra det. Du är ALDRIG REDO!

Följdfrågan är. -Hur gör jag om jag är genuin rädd och inte vågar, hur kommer jag över det?

Det mina vänner kommer jag skriva om i veckan!

Vad tycker ni?

} else {