Sitter på tuben hem, några sätten bort sitter en kvinna och läser en gammal bok. Jag känner att jag vill öppna men tvekar, tänker att jag redan har öppnat så många tjejer den här helgen, palla göra det en gång till. Uppmärksammar dock mina tankar och kommer på att jag ljuger för mig själv. Det är rädslan som talar. Säger fuck that och går fram och sätter mig mitt emot henne…

Snow: Hej vad läser du?
Hon visar upp framsidan men jag uppfattar inte titeln.
Snow: Jag var bara tvungen att fråga eftersom det är en gammal bok, Folk läser inte gamla böcker så ofta. Vad är det för nån?
Bokmal: Det är Anton Tjeckov på ryska.
Jag ler och går över till ryska. Vi sitter och pratar om böcker, hon skrattar, lägger undan sin bok och vi vibbar. Nästa T-centralen, dags att gå av. Jag ska till pendeln, hon ska ta röda linjen.
Snow: Du var rolig, vi borde fortsätta det här samtalet, (tar fram mobilen) knappa in dig själv här.
Bokmal: (tvekar en stund) Jag bor inte själv.
Snow: Inte jag heller, jag bor med en vän.

Håller kvar telefonen i handen, ler och tittar på henne, hon knappar in sitt nummer. Vi står och snackar en stund till sedan skuttar vi iväg åt varsitt håll. Båda två lite gladare och lite mer nöjdare med livet.
Tack C-R.
Läs hela Recensionen genom att klicka här: http://www.c-r.se/forum/showthread.php?t=8469

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);