The Jump 300x236 Allt du önskar ligger utanför din bekvämlighetszon
Läs om rubriken igen och tänk på det, verkligen tänk på det.

Allt vi önskar oss att ha är saker som är jobbiga, obekväma eller helt enkelt utanför vad vi är bekväma i att göra – annars hade vi redan haft det.

Rätt uppenbart när man säger det så, eller hur?

Jag vill ta en stund och prata lite om det viktigaste som finns i världen, vad DU vill.

Vad du vill ha, vad du vill göra och vad du drömmer om att uppnå.

Om du tänker på alla gånger du varit rädd, osäker eller obekväm med att göra något du vet att du innerst inne vill göra. Fråga om löneförhöjning eller befodran, gå fram till den dära speciella flickan som får ditt hjärta att dunka eller bara hoppa ifrån en hög klippa ner i vattnet under. När du verkligen tvingat dig igenom rädslan och gjort det, vad har hänt?

Jag kan bara relatera till mig själv, men av mina tre exempel ovan, så har bara ett gått åt helvete och det jobbet var ändå inget för mig.

När jag sprattlade upp mig till ytan efter att ha flugit 15–20 meter igenom luften ner i sjön så hade jag ett leende som kunde värma en sol – ren glädje. Jag visste att jag ville göra det men mina rädslor stoppade mig – men när jag tvingade mig igenom det var reaktionen ren eufori.

Detta är något jag har försökt tillämpa i alla aspekter av mitt liv – koppla ihop vilja med HANDLINGSKRAFT! Agera efter vad du vill ha och låt inte rädslor stoppa dig.

Det viktiga med livet är inte att göra rätt beslut, du kommer göra saker som går tokfel i ditt liv.

På samma sätt kommer du göra saker som slutar bättre än du ens vågat drömma om.

Det viktiga är inte resultatet, utan att du agerade på din egna vilja – du tog ett beslut och dig själv i kragen! Det finns inget som är bättre för ens självförtroende eller glädje i livet än att vara en man eller kvinna som strävar efter det du vill ha. Inte halvdant eller ursäktande, utan med kraften av en virvelstorm som röjer allt som kan komma i sin väg.

Kom ihåg att det finns ingen vilja i världen som betyder mer än din egen, mår du bra och är glad kommer människor runtom dig bli smittade av det och skina som du gör.

Bli mannen/kvinnan som agerar, bli människan som lever efter dina egna beslut – inte andras.

Är du inte nöjd i ditt jobb? Säg upp dig!

Är du inte nöjd med människorna i ditt liv? Hitta nya vänner!

Är du inte nöjd med att du inte kan dansa breakdance, ta en fucking kurs!

Kom ihåg:

Allt du önskar ligger utanför din bekvämlighetszon – annars skulle du redan ha det.

Puss,
Michel

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);