stockholm nightclubs 300x200 En IH kan verkligen förändra dig som person, var beredd på det.
Att skriva en review precis efter en IH är bra, man sammanfattar för både sig själv och andra hur förväntningar möter sin verklighet, man får en utvärdering som är nyttig för sig själv,men som även ger en ofta rättvis bild av vad en IH kan ge.

Jag tänker skriva en andra review, lite, hur gick det sen..typ..

2 månader efter IH..

Jag har ganska nyligen gått från ”arbetare” till student, gick min IH mitt emellan dessa två helt skilda livsformer. Studierna har tagit betydligt mer tid än jag förväntat mig, och mitt uteliv har blivit till viss del lidande av detta.

MEN

Jag kan inte längre gå ut utan att möta attraktion.

Jag antar attraktion, alltid.

Mitt sätt att snacka med tjejer har förändrats. Jag har blivit mer värdegivande mot killar som jag ofta tidigare sett som hinder.

Tjejer berättar för mig (utan att jag frågat) att de har pojkvän och hur de tycker om att ge killar fel signaler, bara för att jävlas med oss, berättar hur de inte tänker ligga med mig, samtidigt som de lägger sitt ben över mitt, eller trycker sig mot mig på dansgolvet och subtilt, (nästan verbalt), skriker, ”jag vill ligga”..
Det har hänt att de dissat sin pojkvän, inför honom (som tyvärr var för mesig för att sätta gränser), för att ge mig komplimanger.

Tjejer som säger ”Nej, jag stannar här”, när deras kompisar frågar om hon ska med vidare..

Tjejer som erbjuder sig följa mig hem, med ursäkten att ”det kanske känns bättre för dig, så att du kommer hem riktigt”.

Tjejer som ställer frågor om vad jag gör, vad jag heter, och om jag har flickvän..

Ofta tjejer som verkligen redan har ett förhållande!
Och allt jag själv gjort är att ha gått ut med ett par polare för att ha kul..

Jag har Alex att tacka för att jag blivit mer direkt och öppen..

Jag har Jester att tacka för vikten av att förstå den mycket kraftfulla verbala och fysiska eskaleringen..

Jag har Orion att tacka för vikten av att förstå att, ”ptjaa, hon ville ligga med dig”…

Är jag i dåligt state, kan jag för att komma igång, helt enkelt gå fram till valfri tjej och säga ”Hej!, jag är bög, syns det?” Allt bara för att få AA att släppa.. Något jag aldrig tidigare hade gjort..

Att snacka silikonbröst (som ibland leder till snack om) –> hennes bröst, har blivit ganska normalt för mig på nattklubb..

Summan av detta är alltså,

En IH kan verkligen förändra dig som person, var beredd på det.
Är du inte beredd på det, gå inte kursen..

//Night
_______

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);