Det absolut viktigaste steget i din interaktion med tjejer är kyssen. Detta är även det största hindret till att killar inte har mer romantik i sina liv. Om du lär dig att gå för kyssen kommer resten blisom en kalvdans.

Hångel är ingen stor grej men ack så viktig del för att ni ska bli mer än bara kompisar.

Jag har själv haft enorma problem med detta. Efter timmar av kallprat med tjejer på klubben och lika många förstörda dejter, var det läge att göra något åt saken. Att kyssa tjejer skulle inte vara en stor grej. Det skulle bara vara en naturlig följd av att umgås med mig.

För att lösa detta lilla ”problem” bestämde jag mig för att försöka hångla vid varje tillfälle som gavs. På klubben, efterfesten, dejten, maskeraden. Överallt. Oavsett hur stelt det var eller hur interaktionen hade utvecklat sig skulle jag ta ett skott, om såväl från halva plan.

qZNBIw H 5uztH7Cm dW gif Hångla mer!

Korta, långa, tjocka, gula gröna. Oavsett sort, fanns det ett läge tog jag det. Jag ville bara vänja mig vid att kyssa tjejer.

Detta gav mig mycket erfarenhet och nu kan jag se när det är läge att kyssa henne. ”När möjligheternas fönster öppnar sig”. Ibland klantar jag mig och då får jag ta ett långskott. Mentaliteten sitter fortfarande kvar.

Detaljer kring själva görandet känns överflödigt. Alla vet vi hur man kysser en tjej. Men några generella riktlinjer som kan vara bra att hålla sig till är att vara fysisk från start, stå nära henne, se henne i ögonen, prata långsamt och le. Resten är upp till dig.

Learn by doing.

Det enda kriteriet du ska ha i ditt huvud är att du ska försöka, oavsett hur fysiska ni har varit innan. Och fortsätt försök tills ni antingen hånglar eller hon går därifrån.

Då har du lyckats och gjort allt i din makt för att det ska bli romantik. Att lämna en tjej och samtidigt fundera på om du kunde ha kysst henne är en kass känsla. Att inte ens försöka kyssa en tjej är ett misslyckande.

Även om hångel är viktigt för att det ska bli romantik är det ingen garanti. Bara för att hon hånglar med dig innebär det inte att ni ska gifta er. Hon kanske inte ens vill träffa dig igen. Därför ska du inte se hångel som en stor grej.

Oavsett vad som händer kommer du i alla fall få viktiga erfarenheter. Som både hjälper dig att lyckas bättre nästa gång och överlag bli en mer attraktiv person.Självförtroendet du får av att kunna kyssa en tjej när du vill, kommer ge dig en sexuell utstrålning. Det kommer lysa om dig eftersom du är lugn o självsäker i närheten av tjejer. Du vet att du kan och tjejer dras till män som vågar ta för sig. Det ingår i rollen av att vara man. Att leda och föra interaktionen framåt.

Så ta ditt ansvar. Ut och skaffa mer erfarenheter och skapa romantik.

 Hångla mer!

/Johan

} else {