Jag får ofta följande fråga av killar:

”Varje gång jag dejtar en kvinna tvingas jag vänta i månader innan jag får ligga. Vi kan gå på flera dejter och både kyssas och vara intima, men jag lyckas aldrig få till det. Hur ändrar jag på detta?”

Vi kan börja med att slå fast följande: kvinnan tycker om dig. I nästan alla fall då detta sker ser hon även en potentiell framtid med dig. Hon väntar därför med sexet för att inte fucka upp sina chanser.

Detta brukar bero på två saker.

Vad är din syn på sex?

Antingen litar hon inte på din syn på sex och kvinnor. Det betyder inte att du nödvändigtvis har en kass kvinnosyn, men tyvärr är det fortfarande väldigt vanligt att män skiljer på bra tjejer och slampiga tjejer enbart utefter hur aktivt deras sexliv är.

Lösningen är att först och främst granska din syn. Skulle du kunna tänka dig bli tillsammans med en kvinna du träffade på en nattklubb och låg med redan på första kvällen? Om svaret är nej så kan du vara säker på att hon vet om det.

Ta reda på vad din åsikt är och om du respekterar den åsikten hos dig själv bör du inte förvänta dig att få ligga med en kvinna tidigare än så. Hon kan din gräns och hon tänker inte ligga med dig om det innebär att du får en negativ uppfattning om henne.

Om du dock märker av det motsatta, d.v.s. att du får vänta längre än vad du tycker är nödvändigt beror det ofta på en brist på kommunikation. Nej, du ska inte prata om det.

Jag nämnde att kvinnor kan din gräns men inte hur. De är duktiga på att fiska efter information och gör det på väldigt indirekta vis. Kanske berättar hon om en tjej på hennes jobb som hon tycker är en slampa för att hon ligger varje helg. Din kommentar på hennes berättelse ger henne massa ledtrådar och du kan vara säker på att hon lägger det på minnet. En konversation som du kan finna trivial sätter hon på minnet och använder som underlag i sin granskning.

Mitt tips är att alltid ha en accepterande syn på människors sexualitet. En bra grund är att se människor som sexuella varelser och att de får ligga som de känner. Du kan sedan utöka detta med din personliga syn på saken. Din åsikt kanske är att människor ska vara noggranna med val av partner men att intryck är viktigare än hur länge man känt varandra. Våga då uttrycka det i alla sammanhang det dyker upp.

Är du en rejäl catch?

Det andra skälet att du får vänta är mindre vanligt och det är lätt att bli narcissist och sätta sig i denna kategori. Skälet att du får vänta kan bero på att du är fett attraktiv. Din kvinnosyn spelar inte så stor roll eftersom du är en sådan catch att hon ändå inte vågar chansa. Kanske vill hon till och med att du ska vänta för att bli mer hooked.

I dessa fall är det viktigt att våga visa genuint intresse. Om du verkligen gillar tjejen så våga visa det, tydligt och öppet. Inte bara när ni sitter i vardagsrummet med ljusen tända och du är fem minuter från att börja kyssa henne och göra den traditionella handen-innanför-blusen-draget i ett försök att förföra henne.

Ett viktigt undantag.

Då och då stöter man på kvinnor som är väldigt måna om vilka de ligger med och gärna vill vara hundrafemtio procent säkra på att du är rätt val. Min rekommendation är samma tips som tidigare plus en rejäl dos tålamod.

Observera(!) dock följande:

Om ditt mål är att leva en promiskuös livsstil och detta händer dig ofta så bör du inte följa något av råden jag gett ovan. Att en kvinna dejtar dig i flera månader utan att ligga garanterar att hon är ute efter mer än bara sex.

Det betyder inte att du bör ge upp. Istället betyder det att du väldigt tidigt och under hela relationen måste vara tydlig att du inte är intresserad av annat.

Vi lever i ett relativt jämnställt samhälle och det finns fler kvinnor än tillräckligt som också är ute efter sex. Dessutom finns det många kvinnor som söker efter en relation som också vill ha kul på resans väg.

Sikta på att finna dessa kvinnor och var inte rädd för att förlora de som enbart är ute efter en relation. Det blir bättre för alla i slutändan. Dessutom är den typen av kvinnor lyckligtvis i minoritet.

Med andra ord finns det inga skäl att du ska behöva ge någon falska förhoppningar för att få ligga.

Mvh

 - Alexander Sopov