Vill du ha ett förhållande? Se då till att läsa!

1) Är du ett kap?

Ingen vill dejta en loser. Kärlek kan förlåta det mesta, men var inte så säker på att du får en chans utan att det finns något som lockar.

Följande faktorer påverkar huruvida du är ett kap eller inte:

*  Din sociala status (särskilt inom kretsar som spelar roll för henne)
*  Din identitet (coolt yrke, häftiga hobbies, stora ambitioner, etc.)
*  Får du henne att må bra? (Mer om detta sen)
*  Utseende (Vältränad, snygg klädstil, bra hygien, etc.)

För att göra det enkelt kan du fråga dig själv: Kan en tjej skryta för sina vänner att hon dejtar mig?

Som jag skrev tidigare kan kärlek förlåta det mesta men räkna med att det hjälper dig om du är ett kap och stjälper dig om du inte är det.

 

2) Får du henne att må bra?

Regel nummer ett i framgångsrikt företagande är att skapa den bästa produkten. Jag kör på samma stuk när jag dejtar. Mitt mål är att vara den bästa mannen en kvinna någonsin kan träffa. Hädanefter är det också ditt mål.

Du ska ge mer än vad du tar och erbjuda en sorts service  hon inte kan hitta någon annan stans och en upplevelse som överträffar allt annat.

Detta är inget litet åtagande och det vore direkt skrattretande att försöka sammanfatta det.

Det kräver att man förstår sig på vad som gör människor lyckliga och att man har en grundlig förståelse för vad som skapar attraktion. Det viktigaste är också att man kan leva upp till detta och leverera. Att man från topp till tå är en attraktiv man.

De största bristerna jag har som pojkvän och partner är identiska med bristerna jag har som attraktiv man.

 

3) Har hon känslor för dig?

Detta bygger på den andra punkten och handlar om balans.

Du kan vara fantastisk, du kan göra och ge allt. Men om du bara ger och ger och ger så riskerar du att utveckla förhållandet till något destruktivt för er båda. Det blir som att ställa fram en buffé av godis som aldrig försvinner.

She’s bound to get fat.

Hon kommer att tappa sin respekt för dig, sluta attraheras av dig och i bästa fall bli kär i ditt uppvaktande - inte dig.

Hur får man då balans?

I PU-kulturen kallas detta att få tjejen att investera och det finns många knep för att lyckas med det.

I grunden spelar det ingen roll. Du behöver bara kunna tre grejer:

*  Veta vilka förväntningar och krav du har
*  Vara villig att släppa taget om dessa inte efterlevs
*  Förmedla detta

Vad har du för förväntningar och krav? Hur vill du bli behandlad? Om dina enda krav är att hon ska vara söt, ni ska hålla hand och du stolt kan få säga till dina vänner att ni dejtar så rekommenderar jag dig att hålla dina tummar. Har du tur träffar du en kvinna som överträffar dina krav. Har du otur så… Ja, du fattar.

Ta reda på hur du vill bli behandlad och kom ihåg att om dina krav är större än värdet du ger henne så blir förhållandet ohållbart.

Förmedla dessa krav ofta och tidigt. Många har svårt för det.

Om du lyckas få henne att må bra och dina krav är rimliga så finns det ingen anledning att inte göra det enkelt för henne att göra dig lycklig. Ge henne verktygen, hon vill ha dem!

I värsta fall får du släppa taget.

Du behöver inte fejka ointresse. Om en kvinna beter sig på ett sätt som är oacceptabelt så måste du våga släppa taget. Och du måste våga visa henne det. Du behöver inte leka kall, svår eller någonting. Du kan visa att du uppriktigt är ledsen för att hon inte lever upp till det. Men tyvärr kan du inte vara med någon som inte kan göra dig lycklig.

Om hon beter sig på ett visst sätt du inte kan accpetera så spelar det ingen roll hur snäll hon är i vanliga fall och hur söt hon är och vilken bra kemi ni har. Det stör dig såpass mycket att det inte finns någon chans att du kan fortsätta.

 

Det är allt jag har att säga. Mer av mig hittar du på www.theuglyones.blogspot.se där jag skriver om allt från himmel till jord.

Mvh

- Alexander S.

 

P.s. läs detta korta (och klockrena inlägg) om vikten av att sätta gränser!

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);