CR i media

Här samlar vi de inslag, artiklar, intervjuer och annat som vi gjort i media.

Big Brother, mars 2011

bigbrother 150x112 CR i media”Relationsexperterna.” Big Brother bad våra instruktörer Alex och Hannes att ge en kort recension av deltagarnas bravader så här långt.

Se klippet

DN På Stan, maj 2010

DNPASTAN CR i media”Tjejer lär sig ragga på kurs.” DN På Stan följde med på vår senaste kurs för tjejer. Här kan du läsa om tjejernas upplevelse under det som tidigare varit reserverat för killarna.

Läs reportaget

Dagens Nyheter, november 2009

DN CR i media”Reglerna som gör oss olyckliga.” Victor pratade med Dagens Nyheter om lycka, självförtroende och vad det egentligen är som avgör om vi mår bra eller inte.

Se klippet

Fråga Olle-dokumentären, Kanal 5, oktober 2009

FRAGA OLLE CR i media2008 spelade vi in ett helt program med Fråga Olle-gänget där vi får följa en deltagare under en intensivhelg. Vi var väldigt nöjda med programmet, även om det sändes först ett och ett halvt år senare och vi har utvecklats och förändrat mycket sen det spelades in.

Se programmet

Slitz, April 2009

SLITZ CR i media
CR tog med 6 killar från Slitz på en intensivhelg. Resultatet blev den här artikeln på 6-sidor om vad vi gör och killarnas resultat.

Läs mer

Expressen, april 2009

expressen 150x100 CR i mediaVictor ger övergripande tips för singlar som är sugna på att träffa någon i Expressen Dejting.

Läs mer

Osqledaren, december 2008

OSQLEDAREN CR i media
Två flickor och två pojkar går på raggningskurs. KTH:s studentkårs tidning följde med oss på intensivhelg i december 2008. Reportaget hittar du på sida 28-29.

Läs mer

SVT Faktafrossa, september 2008

Svt 1 150x100 CR i media
”Hur raggar man upp en tjej?” SVT:s Faktafrossa gjorde ett reportage om raggning och attraktion.

Se video

Morgonpasset, Sveriges Radio P3, juni 2008

SRP3 CR i mediaGustavo gästade morgonpasset och pratade med Martina Thun om raggning, tjejer och lite allt möjligt. Han fick även visa vad han gick för och stöta på Nour El-Refai, samt betygsätta lyssnarnas raggningsrepliker.

Lyssna på inslaget

Morgonsoffan, TV4, maj 2008

TV4 CR i media”Pirret finns alltid kvar.” Victor var med i TV4:s morgonsoffa och pratade om CR och vår verksamhet med Jenny Östergren. Klippet finns inte kvar, men chatten efter programmet är fortfarande kvar. Jenny Östergren blev sedan tillsammans med Niklas Strömstedt som vi gärna sjunger på karaoke, även om han dissat CR på sin blogg en gång.

Läs mer

Expressen, maj 2008

expressen 150x100 CR i mediaExpressens undersökande reporter Diamant Salihu anmälde sig till en intensivhelg för att skriva en wallraff-artikel utan vår vetskap. Han blev positivt överraskad av kursen, och vi blev lika positivt överraskade av artikeln.

Läs mer

Punkt SE, Aftonbladet, april 2008

aftonbladet 150x23 CR i media”De lär dig ragga!” Aftonbladet gjorde en av de här tidiga intervjuerna med oss i CR.

Läs mer