Vanliga frågor

 • Vilken typ av människor går kursen?

  Det är svårt att generalisera och vi har hjälpt allt ifrån medelålders företagsledare till unga som precis tagit studenten. Men den vanligaste deltagaren är en alldeles vanlig kille som är framgångsrik i det han gör, men ändå inte får de resultaten på dejtingfronten som han känner att han vill ha. Helt enkelt folk som vill utvecklas som personer, vill bli bättre på att ta kontakt med främmande människor, lära sig hur man ska undvika att hamna i kompisfällan och allmänt bli en mer attraktiv person.

 • Snittåldern på deltagarna?

  Under en kurshelg kan det vara allt från 18-50. Men medelåldern på de flesta är 25-35.

 • Hur ser det ut när vi går ut?

  Utifrån sett ser vi ut som ett gäng killar som är ute och festar. Vi vill att detta ska spegla er egen vardag och vara som en vanlig kväll på stan. Det har aldrig kommit fram någon och ifrågasatt vad vi gör, och det vi gör är egentligen inget konstigt, vi är bara betydligt mer sociala än många andra på klubben. All coaching och feedback vi ger sker diskret, och deltagarna har en absolut garanti om sekretess, både under kursen och efter.

 • Hur många har gått kursen?

  Sedan vi startade CR 2007 har vi coachat över 1000 personer på intensivhelger och seminarium.

 • Vad ska jag träna på innan jag går kursen?

  Du kommer att få lite material av oss med e-post inför kursen. De enda förberedelserna utöver det är att du är pigg och utvilad. Det kommer vara mycket information och sena nätter under denna helg, så för att du ska lära dig så mycket som möjligt är det bra om du är utvilad och mår bra.

 • Vart håller ni till någonstans?

  Teori och övningar sker i en lokal i centrala stan. Vart vi går ut någonstans på kvällen varierar beroende på antal deltagare och medelålder. I Stockholm är vi ofta ute både kring Stureplan och på söder.

 • Hur mycket tid får man av instruktören?

  Du får så mycket tid som du behöver. Vi jobbar stenhårt med att alla ska bli självgående efter våra kurser. Eftersom vi bara finns med under 2 kvällar är det viktigt att deltagarna lär sig att motivera och pusha sig själva in i sociala situationer som känns obehagliga. Samtidigt är intensivhelgen en väldigt personlig typ av coaching, och vi har aldrig fler än två deltagare per instruktör. Allt för att ge en så effektiv coaching som möjligt.

 • Vad kommer hända under kvällen?

  Oavsett vilken kurs det är så går vi alltid först igenom grundläggande teori så att alla har en grund att stå på. Men det är den praktiska träningen som skiljer CR från andra typer av coaching. Vi går ut med våra deltagare och våra instruktörer visar hur det vi övat på kan se ut i praktiken, och pushar deltagarna och ger ständigt löpande råd och feedback.

 • Hur gamla är instruktörerna?

  Vi har instruktörer i alla åldrar (yngsta är 22, äldsta är 39). I praktiken spelar åldern på instruktörerna ingen roll, men vi försöker så gott det går att anpassa så att instruktörerna ska ligga så nära deltagarna i ålder som möjligt.

 • Hur ofta har ni kurs?

  Schemat varierar men oftast har vi kurser varje till varannan månad.

 • Vad händer om jag inte vet vad jag ska säga?

  Detta är ett klassiskt problem som alla har och något som vi kommer lära er att överkomma.

 • Vad händer om jag blir nervös?

  Att bli nervös är helt naturligt och är ett tecken på att du är en frisk människa. Om du inte blir nervös under kursen så utmanar du inte dig själv tillräckligt hårt. Våra instruktörer är vana vid att hantera nervositet och kommer att hjälpa dig på olika sätt att komma över det.

 • Kan man boka privat session med en instruktör?

  Absolut. Läs mer om personlig coaching.

 • Vad händer om jag får nobben?

  Tro det eller ej, men vi blir alla avvisade från tid till tid, och det är inte alls så farligt som man kan tro. Under helgen kommer du prata med väldigt många tjejer. Vissa kommer gilla dig, andra inte. Att inse detta är viktigt är för både framgång med det motsatta könet, och i livet. Rent av upplever många tidigare deltagare att det känns befriande att inte längre behöva vara rädd för att bli avvisad. Det här är inget man kan läsa sig till utan det är praktisk erfarenhet som behövs.

 • Hur många tjejer måste jag prata med under kvällen?

  Så många som det bara finns tid till.

 • Vad ska jag ha på mig för klädsel?

  Eftersom vi aldrig har ett bestämt ställe dit vi går på kvällarna är det vårdad klädsel som gäller så att vi kan komma in överallt. Ett tips kan vara skjorta, jeans och ordentliga skor.

 • Ingår det boende i priset?

  Nej. Många av våra elever som bor långt ifrån Stockholm brukar bo på antingen hotell eller hostel.

 • Får man se hur det går till?

  Absolut. Våra instruktörer kommer att visa exempel på hur det kan gå till. Men det är viktigt att komma ihåg att det inte handlar om att du ska titta på, det handlar om att du ska lära dig, så fokus kommer att vara på att få dig att ta dig till nästa steg.