Om oss

Varför vi gör det vi gör?

Vi tror att vi höjer människors livskvalitet och får dem att blomma ut till varmare personer. Vi tror på att det är viktigt att ta ställning mot samhällets normer om “vem som är rätt för vem”. Vi skalar bort inlärda beteenden som inte funkar, hjälper människor att må bättre genom att leva upp till sin fulla potential samt bekämpar likgiltighet som “det finns ingen för mig, lika bra att jag ger upp”.

Vi råkar dessutom göra det genom riktigt bra coaching.

Vad är CR?

CR är ett coachingföretag med huvudfokus på attraktion.

Sedan hösten 2007 gör vi seminarier, kurser och produkter där vi pratar om attraktion och hur vi människor fungerar. Det som skiljer oss från den stora mängden coacher är att vi också praktiskt lär ut allt vi pratar om och garanterar våra kursdeltagares resultat.

CRs huvudfokus har sedan starten varit att hjälpa män få framgång med kvinnor, men i takt med att vi märkt vilket stort intresse som finns för de saker vi pratar om så riktar vi oss idag lika gärna till kvinnor, blandade grupper, singlar, par och företag.

Vår verksamhet är ett sätt att utvecklas som person och lära sig mer både om sig själv och om det andra könet vilket kräver en stor portion ödmjukhet och lättsamhet. CR är inte ett flaggskepp för machotänkande och grabbighet, utan ett sätt f��r normala, sköna killar att få ett rikare liv tillsammans med tjejer.

Företaget är registrerat som svenskt handelsbolag, org. nr. 969732-0431. Givetvis har vi också F-skattesedel och alla andra papper på plats.

Hur det började

Starten till CR ligger i fyra killars frustration över tjejer. Det yttrade sig på olika sätt för oss alla, men den gemensamma nämnaren var att vi på varsitt håll bestämde oss för att vi var tvungna att göra något för att förändra läget.

Sergej och Kian träffade varandra på ett internetforum och började diskutera tjejer och gå ut tillsammans. Victor fick kontakt med Sergej genom samma forum och det visade sig att de bodde i samma hus. Alla tre gick ut flera dagar i veckan och pratade med tjejer, läste allt material på ämnet de kunde komma över och diskuterade allt ifrån evolutionspsykologi till parfymer. Med tiden kom också Gustavo in i gänget som nu började bli riktigt bra vänner.

När nästan två år hade gott och vi började märka att andra killar i form av kollegor, vänner och fullkomliga främlingar frågade oss om r��d samtidigt som vi upptäckte att vi faktiskt hade kommit väldigt långt från vår utgångspunkt föddes CR i oktober 2007.

Med tiden har familjen växt och det är idag en stor grupp killar som vi har glädjen att kalla våra vänner och kollegor, men syftet är fortfarande att lära oss själva och andra mer om hur vi fungerar. Precis som det var för oss fyra när vi på var sitt håll bestämde oss f��r att det var dags att göra något åt saken.

Drivkraften har aldrig heller f����������rändrats. Vi älskar tjejer och vi blir glada av att hjälpa andra killar.

Varför heter det CR?

Företagets långa och krångliga namn är Charismatic Revolution. Det tog oss ett år att inse att det är svårt att komma ihåg, skriva och att uttala om man ����������������������������������������r onykter. D��rför kallar vi det kort och gott för CR.

Vilka är v������ra kunder?

Våra kunder är övervägande killar och män i alla åldrar, med olika bakgrunder och historier. Den gemensamma nämnaren är egentligen bara att de vill lära sig mer om kvinnor, och vilken man kan ärligt säga att han inte skulle ha nytta av den kunskapen?

Vi föreläser också för blandad publik och företag som tycker att dynamiken mellan människor är något intressant. Inte minst säljdrivna organisationer är intresserade av hur attraktion fungerar och vad som får oss att fatta ”köpbeslut” i olika frågor. Vi sj��lva tycker att det ��r extra roligt att föreläsa för tjejer eftersom det ofta leder till v��ldigt mycket skratt och intressanta diskussioner.

Det vi pratar om sträcker sig från allt ifr������n hur man säger hej p������ bästa sätt till hur man har l������ngvariga och bra relationer, vilket gör kunderna lika varierande som ämnet.


}