Alex A

Alex A1 397x600 Alex AÅlder:
39 år

Yrke:
Egenföretagare i byggbranschen

Intressen:
Träning, resor, kultur och historia, samt vänner och familj.Alex kom till Sverige från Argentina tillsammans med sin mamma och två yngre bröder när han var 11 år. De bosatte sig i Botkyrka där han också växt upp.

Redan som artonåring fick han sin första dotter. Själva förhållandet med hennes mamma varade dock inte mer än några år och när det tog slut tog han möjligheten att resa en del innan han återvände till Sverige och utbildade sig till socionom. Efter utbildningen jobbade han för under 6 år åt SiS (statens institutionsstyrelse) och sedan som mentalskötare på r����ttspsyk. Med andra ord var han redan van när han började jobba med oss andra här på CR!

Under tiden träffade han en underbar tjej som kom att bli hans sambo under 13 år och med henne fick han också sin andra dotter som idag är sju år gammal. Här bytte han ocks�������������� karri��r och började jobba som restaurangchef på McDonalds vilket han själv tycker var en mycket lärorik och utvecklande period där han lärde sig mycket om att ta hand om medarbetare och hjälpa dem att utvecklas.

Sedan drygt två år tillbaka driver han eget i byggbranschen, men jobbar ������������ven med en yngre kille som social kontaktperson.��������

Hans utveckling med oss på CR har g��������������������������������������������������������tt snabbt efter att han kommit tillbaka på ”datingscenen”, men det är Alex vilja att hjälpa andra i kombination med hans lugna och pedagogiska sätt som är de främsta anledningarna till att vi bett honom att arbeta med oss.