Sergej

Sergej 397x600 SergejÅlder:
25 år

Yrke:
Projektledare

Intressen:
Sociala medier, filosofi, personlig utveckling och sköna tv-serier.Sergej kom från en bakgrund som den snälla och blyga killen som på sin höjd försökte sig på att vara vitsig och hoppas på det bästa. Han träffade så småningom Kian på ett webbforum och de började gå ut tillsammans, vilket var den första byggstenen i det gäng som sedan startat CR.

Under sin utveckling har Sergej (eller Sigge som vi andra brukar kalla honom) prövat på alla möjliga metoder och stilar, och med tiden utvecklat sin egen stil baserat på vad som funkat och kännts bra för honom. Han går gärna ut vid varje tillfälle som ges – och är gärna den som kämpar på in i det sista även när alla andra vill gå hem och l������gga sig.

Han säger själv att sj��������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������lvförtroende är en av de mest intressanta fenomenen med det vi g��r, främst f����r att det ligger s�� grunt under ytan på oss alla (men samtidigt kan vara så svårt att plocka fram). En hobby är d��������rför att tänka ut nya och galna s������������tt att ta fram självförtroendet hos de som kommer till oss, gärna genom att först testa galenskaperna på sig själv!

Sigge är också lite av en webbnörd. Sen han byggde sin första hemsida (när han var ca 12 år gammal) har han varit fascinerad av fenomenet och han funderar gladeligen över sociala medier och hur de påverkar vårt sätt att förhålla oss till varandra.

Ut��ver allt detta gillar han att titta p������ alla möjliga tv-komedier som avkoppling och tycker att alla som vill l��ra sig social dynamik och självförtroende borde se alla avsnitt av Boston Legal, Entourage, Sex and the City, Californication och��How I Met Your Mother. Det finns många skratt att hämta, men ocks���� en och annan intressant lärdom – om man vet vad man ska titta efter.